De Veluwse proeftuin Fase 1, 2 en 3.

De Veluwse proeftuin Fase 1, 2 en 3.

DE VELUWSE PROEFTUIN

DE VELUWSE PROEFTUIN

                                    GEEFT ENERGIE

Een van de wijken in het World Food Center is De Veluwse Proeftuin. Dit is de plek waar je even niet hoeft te ‘rennen’ of waar je juist wel zo het bos in rent. De Veluwse Proeftuin staat voor luxe wonen op een bescheiden, pure manier. De Veluwe wordt de wijk ingetrokken en door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren voegen de huizen en appartementen zich in het landschap. Je woont hier met elkaar in een gemeenschappelijke tuin waar straks misschien wel fruit, groente en kruiden groeien om zelf te proeven.

BEREIKBAARHEID DE VELUWSE PROEFTUIN

De Veluwse Proeftuin ligt aan de noordkant van het World Food Center. Precies tussen de Parklaan en het Sysseltse bos. De Parklaan verbindt straks de A12 met de N224. Hierdoor wordt het World Food Center beter bereikbaar. De toegangsweg naar de woonwijk ligt wat lager en daardoor kijk je straks over het World Food Center heen.

DE EERSTE WIJK

Tussen het Sysseltse bos en de gebiedskern komt een woonwijk met ruimte voor circa 600 woningen. Het gaat om een mix van huizen met een eigen of gedeelde tuin en appartementen. Aan de kant van het bos komt de Veluwenatuur tussen de huizen door.

Volledige informatie vindt u op de volgende site:

Update VELUWSE PROEFTUIN FASE 1, 2 en 3

Fase 1:

Er wordt weer hard gewerkt aan de bouw van De Veluwse Proeftuin fase 1. Zo is op de foto's die dit weekend zijn gemaakt op de bouwplaats goed te zien dat de eerste verdiepingen al vorm beginnen te krijgen. 

Fase 2 en 3:

90% van de woningen in De Veluwse Proeftuin fase 2 en 3 zijn verkocht. En daarom werken ze achter de schermen hard aan nieuw woningaanbod. Het wordt heel divers van appartementen tot beneden- en bovenwoningen en verschillende eengezinswoningen

Fase 2 Veluwse Proeftuin

CONCEPT PLATTEGRONDEN DE VELUWSE PROEFTUINTUIN FASE 2

Op dit moment zijn we druk bezig met de verkoop voorbereidingen van De Veluwse Proeftuin fase 2. Nu hebben we concept plattegronden van de architect gekregen en die meteen onder het woningaanbod op de website geplaatst. Daarnaast is het goed om te weten dat de 2 onder 1 kapwoningen nu vrijstaande woningen zijn geworden.

INDELING WONINGEN

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de definitieve plattegronden. Zodra de verkoop start worden deze op de website geplaatst. Het kan dus zijn dat de indeling die je nu ziet op de concept plattegronden nog gaat veranderen. Maar het geeft al wel een goed beeld hoe de woningen er ongeveer van binnen uit komen te zien.

De vrijstaande woningen worden 5,75 meter breed en 7,20 meter lang. Op de begane grond vind je de keuken met bijkeuken en tuinterras en op de eerste verdieping vind je de woonkamer met bosterras. De slaapkamers en badkamer vind je op de tweede en derde verdieping. De tussen- en hoekwoningen zij 5,75 breed en 9,62 lang. De keuken bevindt zich aan de voorkant van de woning en op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en een badkamer. De zolder is nog vrij in te delen.

Fase 2 Veluwse Proeftuin

Fase 2 Veluwse Proeftuin

De Veluwse Proeftuin fase 3. Deze fase bestaat uit 43 appartementen.

Het woningaanbod in De Veluwse Proeftuin fase 3 is zeer divers.

Zo komen er 24 appartementen met 3 kamers tussen de 70 - 105 m2,

5 appartementen met 4 kamers tussen de 140 - 182 m2 

2 appartementen met 5 kamers van 178 en 219 m2.

Deel deze pagina